Artikelnummer:
9789175866222

Bok Från håv till tallrik

275 kr
Finns i lager
På väg hem och Du kan beställa här.
För besked om leveranstid vänligen ring
0435-40 59 97 eller maila till order@vildsvin.se
.
På väg hem och Du kan beställa här.
För besked om leveranstid vänligen ring
0435-40 59 97 eller maila till order@vildsvin.se
Produktbeskrivning:

En praktisk och överskådlig handbok för alla, som fångar och som vill tillaga sin fisk och sina kräftor. Boken är rikligt illustrerad med instruktiva bilder, som på ett grundläggande sätt steg-för-steg visar hur man rensar och förbereder olika fiskarter. Som kronan på verket finns också flera matrecept på olika fiskar samt på kräftor. Boken tar upp fisk från sött och bräckt vatten, men tillvägagångssätten kan användas också på saltsjöfisk.

Text och illustrationer är av författaren och tecknaren Alf Andersson, som skapat flera konstruktiva och mycket uppskattade handböcker inom jakt och fiske: Styckning av vilt, Så grillar du kött och fisk, Så röker du kött och fisk samt Fisken efter fångsten.

Några exempel på rätter ur boken: Farmors gäddbullar, Griljerade kräftor. Inbunden Illustrerad i färg 96 sid 210 x 300
 



Produkter
Drift & produktion:  Wikinggruppen