Vildsvinsbutiken har nu köpt hela fastigheten i Örkelljunga där Lindgrens Vapenaffär har sin verksamhet.

Nu händer det saker. Vildsvinsbutiken har nu köpt hela fastigheten i Örkelljunga där Lindgrens Vapenaffär har sin verksamhet. En mycket trevlig och charmig byggnad med stor vapenbunker och fin potential.

Förvärvet gäller enbart fastigheten och vi har ej någonting med
Lindgrens Vapenaffärs verksamhet att göra. Vi har däremot haft en mycket god dialog med ägarna till Lindgrens Vapenaffär och kommit överens om att de att kommer att lämna fastigheten den 30/6-2017.

Då ägarna, till Lindgrens Vapenaffär har för avsikt att pga ålder börja trappa ner, och då fortsätta på annan plats, är det en lösning båda parter är nöjda med.

Vildsvinsbutiken kommer att vara kvar på nuvarande adress i Åsljunga som vanligt, där vi kommer att utöka, som vanligt.

Vi kommer att skapa en ny verksamhet i den nyinköpta fastigheten då det är ett bra komplement till vår nuvarande verksamhet samt vår expansion inom både skyttet och inom jakten.

Att vi nu har möjlighet att utöka vapenförsäljningen då den nyinköpta fastigheten har en mycket stor och fin vapenbunker är efterlängtat, då vi redan nu är trångbodda när det gäller vapenförvaring

Vilken fokusering av verksamheten det skall bli i den nyinköpta
fastigheten har vi ännu ej bestämt, att det blir vapenrelaterat är klart, så där tar vi tacksamt emot förslag på vad som önskas, vad som saknas och vad som behövs i Sverige då det gäller vapen, skytte och jakt.

Några av mina tankar och alternativ med den nya fastigheten är något av följande:

1.
Renodlad IPSC-butik. Vi går all in och satsar på AR-15, pistoler, gevär och hagelvapen för ändamålet, kläder,utrustning och ammunition. Då blir det ingenting med jakt utan, som sagt, all in.

2
CAS-butik-Cowboy Action Shooting. På med westernhatten och vi satsar på mynningsladdare, bygelrepeters, revolvrar, svartkrut västernkläder och kör ett vilda västern koncept rakt ut.

3
Engelsk butik. Idag är vi fullt ut USA-inspirerade. här tar vi på oss tweedkavajen, buffar på en rak engelsk rökpipa och börjar sälja Purdey, Boss, Holland & Holland och hävdar att allt var bättre förr samt bygger butiken i kolonial stil.

4
Vanlig jaktbutik. Vi kör som nästan alla andra jaktbutiker och blir helt mainstream. Börjar sälja Blaser, Tikka, Sako och enbart Norma och Gyttorp ammunition. Vi kör bara på saker som finns hos de svenska grossisterna. Fast vi säljer allt billigare.

5
Jaktgrossisten. Vi startar en grossiströrelse och börjar köra på samma koncept som de grossister som levererar till jaktbutiker i Sverige. Fast vi säljer allt billigare.

6
Military Surplus. Vi bygger en militär inriktad surplus-butik med surplusammo, vapen, kläder, produkter från överskott från olika länders militär.

En del alternativ går nog bort direkt, vissa inte. Fortsättning följer.

Trevlig helg/Carl Johan på Vildsvinsbutiken


Produkter
Drift & produktion:  Wikinggruppen