Vi sponsrar jaktskytteförening med vapen för vänsterskyttar-ansök senast 2018-12-31.

Vi sponsrar nu en jaktskytteförening som önskar att införskaffa ett extra lånevapen för vänsterskyttar och där föreningen ej har ekonomisk möjlighet till detta, och vi skänker således bort ett nytt 308W kulvapen i vänsterutförande. Detta med anledning av de svårigheter en vänsterskytt har om man skall skjuta med ett högervapen, på samma vis som högerskyttar har vid skytte med vänstervapen.

Kravet är att föreningen skall erbjuda intresserade blivande jägare möjlighet att utan kostnad, i föreningens regi, få låna vapnet för att prova på skytte på exempelvis älgbanan eller att användas under jägareexamen samt att föreningen är positivt inställd till att utbilda nya jägare och att det råder en varm, hjälpsam och positiv gemenskap inom föreningen.

Föreningen söker detta på ett enkelt vis genom att skicka ett mail till info@vildsvin.se och berätta lite om behovet och föreningen. Skriv " Jaktskytte Föreningsstipendium" Vi tar sedan beslut och efter licens/tillstånd är klart så kan vapnet hämtas hos oss.

Ansökan skall vara insänd senast 2018-12-31 och beslut kommer att tas andra veckan i Januari 2019.


Produkter
Drift & produktion:  Wikinggruppen