Vi instiftar ett IPSC Föreningsstipendium samt sponsrar IPSC skyttar-Klicka för att läsa mer.

Vi instiftar ett IPSC Föreningsstipendium samt sponsrar IPSC skyttar-Klicka för att läsa mer.

Vi instiftar nu ett slags IPSC Föreningsstipendium som går till en förening eller fler föreningar som verkar inom IPSC, och som ej har ekonomisk möjlighet att skaffa föreningsvapen som kan lånas ut till föreningens medlemmar.

Det består av 4 st nya vapen lämpade för olika grenar inom IPSC. En AR-15, ett hagelvapen, en pistol samt ett 22 l.r. gevär som vi helt enkelt skänker bort. Det kan bli så att en förening får alla vapen, eller fler föreningar får exempelvis ett var av dessa vapen. Det kan även bli fler än dessa 4 vapen som vi per tillfälle sponsrar med då vissa ansökningar som direkt känns helt rätt kan beviljas innan ansökningstiden gått ut.

Kravet är att föreningen utan kostnad skall låna ut dessa vapen till de medlemmar som ej har råd att skaffa eget vapen, till medlemmar under kurser och utbildningar, och till de som önskar prova på IPSC inför medlemskap i föreningen. Samt att föreningen är positivt inställd till att utbilda nya skyttar inom rörelsen och att det råder en varm, hjälpsam och positiv gemenskap inom föreningen,

Föreningen söker detta på ett enkelt vis genom att skicka ett mail till info@vildsvin.se och berätta lite om behovet och föreningen. Skriv "IPSC Föreningsstipendium" i ämnesraden. Vi tar sedan beslut och efter licenser/tillstånd är klara så kan vapnen hämtas hos oss.

Tanken är att göra detta en eller flera gånger per år och vi kör igång direkt, så sista ansökningsdag är denna gång den 1/12-2018.

Vi har även fattat beslut om att sponsra flertalet IPSC skyttar, en del är redan klara och andra skall vi diskutera med, samt en blivande IPSC skytt som haft en dröm att att börja med IPSC, och henne sponsrar vi med kursavgift och ammunition. Resultatkravet vi har på våra sponsrade skyttar är att de har väldigt roligt.

Det kommer framledes att att bli fler föreningar inom andra områden av skytterörelsen som vi kommer att sponsra. Detta är bara början.


Produkter
Drift & produktion:  Wikinggruppen