Skaffa inget dyrt drop-in tryck om du vill ha ett lättare och mjukare trycke. Köp fjädersetet för 249 kr istället. Läs mer här

Skaffa inget dyrt drop-in tryck om du vill ha ett lättare och mjukare trycke. Köp fjädersetet för 249 kr istället. Läs mer här

Från tyska Hera kommer detta fjäderkit för dig som önskar ett lättare tryck på Din DB Hunter. Vissa trivs med trycket som det är, vissa vill ha lättare. Rådet är att prova vapnet innan du ändrar något.

På DB15 Hunter ligger trycket på ca 3,4 kg. Med detta fjäderpaket blir allt lättare och mjukare och vikten hamnar på ca 1,75 kg.

På DB10 Hunter ligger trycket på ca 3,6 kg. Med detta fjäderpaket blir allt lättare och mjukare och vikten hamnar på ca 1,75 kg.

Med vikt menar vi den kraft det krävs för att avfyra.

Hammer Spring, Trigger Return Spring och Disonnector Spring ingår i detta set som.

Varför köpa ett drop in trycke för flera tusen när du kan skaffa ett fjäderset för 249 kr om du vill ha ett lättare/mjukare trycke. Det är ju helt onödigt.

Vi har ej möjlighet att montera detta då vi kämpar för fullt med att hinna leverera vapen, det är dock mycket enkelt att skifta fjädrar då säkringen kan vara kvar och det är enbart två sprintar.

Du kan beställa här
https://vildsvin.se/vapen/db15-hunter-db-10-hunter/lattare-avtryckarfjadrar-till-db15-db10-competition-hera-springs/


Produkter
Drift & produktion:  Wikinggruppen