Här presenterar vi de stipendier och stöd vi instiftat för föreningar och skyttar. Vi kommer att
instifta fler varianter, och på detta sätt visa vår uppskattning till föreningar och funktionärer.

Våra stipendium och stöd har inget att göra med med att man skall nå vissa tävlingsresultat.  Respekt, ödmjukhet och
en välkomnande atmosfär är det viktigaste för oss.

 

JAKTSKYTTE-FÖRENINGSSTIPENDIUM

Vi sponsrar nu en jaktskytteförening som önskar att införskaffa ett extra lånevapen för vänsterskyttar och där föreningen ej har ekonomisk möjlighet till detta, och vi skänker således bort ett nytt 308W kulvapen i vänsterutförande.  Detta med anledning av de svårigheter en vänsterskytt har om man skall skjuta med ett högervapen, på samma vis som högerskyttar har vid skytte med vänstervapen.

Kravet är att föreningen skall erbjuda intresserade blivande jägare möjlighet att utan kostnad, i föreningens regi,  få låna vapnet för att prova på skytte på exempelvis älgbanan eller att användas under jägareexamen samt att föreningen är positivt inställd till att utbilda nya jägare och att det råder en varm, hjälpsam och positiv gemenskap inom föreningen.

Föreningen söker detta på ett enkelt vis genom att skicka ett mail till info@vildsvin.se och berätta lite om behovet och föreningen. Skriv " Jaktskytte Föreningsstipendium" Vi tar sedan beslut och efter licens/tillstånd är klart så kan vapnet hämtas hos oss.

Ansökan skall vara insänd senast 2018-12-31 och beslut kommer att tas andra veckan i Januari 2019.IPSC FÖRENINGSSTIPENDIUM
Detta går till en förening eller fler föreningar som verkar inom IPSC, och som ej har ekonomisk möjlighet att skaffa föreningsvapen som kan lånas ut till föreningens medlemmar.

Det består av 4 st nya vapen lämpade för olika grenar inom IPSC. En AR-15, ett hagelvapen, en pistol samt ett 22 l.r. gevär som vi helt enkelt skänker bort. Det kan bli så att en förening får alla vapen, eller fler föreningar får exempelvis ett var av dessa vapen. Det kan även bli fler än dessa 4 vapen som vi per tillfälle sponsrar med då vissa ansökningar som direkt känns helt rätt kan beviljas innan ansökningstiden gått ut.

Kravet är att föreningen utan kostnad skall låna ut dessa vapen till de medlemmar som ej har råd att skaffa eget vapen, till medlemmar under kurser och utbildningar, och till de som önskar prova på IPSC inför medlemskap i föreningen. Samt att föreningen är positivt inställd till att utbilda nya skyttar inom rörelsen och att det råder en varm, hjälpsam och positiv gemenskap inom föreningen,

Föreningen söker detta på ett enkelt vis genom att skicka ett mail till info@vildsvin.se och berätta lite om behovet och föreningen. Skriv "IPSC Föreningsstipendium" i ämnesraden. Vi tar sedan beslut och efter licenser/tillstånd är klara så kan vapnen hämtas hos oss. Sista ansökningsdag är denna gång den 1/12-2018.RANGE OFFICER-SKJUTLEDARPRIS
Detta pris går till en skjutledare inom IPSC som under året som gått, inom sitt RO uppdrag visat 
sig positiv, välkomnande och stärkande mot de skyttar som RO haft hand om samt även
varit ett tryggt stöd för nyblivna IPSC skyttar som skall ut på banan.

Ni som önskar föreslå vem priset skall gå till skickar ett mail till info@vildsvin.se med
vem Ni föreslår och varför Ni föreslår just denna RO. Skriv "RO" i ämnesraden.

Priset är ett presentkort på 3000 kronor hos vildsvin.se och kommer att delas ut 
den sista november varje år, så det är bara att skicka in Era förslag.

 

Produkter
    Drift & produktion:  Wikinggruppen