Fodertrumma! 

En bra och enkel foderautomat

Håller vildsvinen sysselsatta länge!

Modell CJ 4 är vår senaste modell för nystartade åtlar eller åtlar där besöken ej sker så ofta. Med eller utan digital rörelseregistrering.

 

Dessa fodertrummor, majs och ett tjärat träd är vad Du behöver för att skapa en enkel men effektiv åtel för vildsvin.

CJ4 (som är den senaste) har upphöjningar som gör att majsen ej kommer i kontakt med marken. då hålen ligger djupt in i trumman. Skyddar fodret mot fukt.

Användandet av fodertrummor då det gäller vildsvinsjakt är vanlig sedan många år i USA då det är ett mycket bra och billigt sätt att hålla kvar vildsvinen på åteln under en längre tid.

Tiderna varierar givetvis väldigt men 15-20 minuter är inte ovanligt så det ger gott om tid att studera och välja ut rätt vildsvin.

Du fyller trumman med exempelvis majs och då har vildsvinen fullt upp med att rulla runt trumman för att få ut majsen genom hålen.

Trummorna är tillverkade här i Örkelljunga.

Trumman fästes i ett träd med en 5 meter lång stålvajer med plastöverdrag. Vajern är fäst i trumman via en s.k. lekare som även har en snabbkoppling.

Allt detta medföljer och fodertrumman är således komplett vilket gör att det bara är att fylla på med majs och börja använda. Anvisning medföljer.

Tillverkad i Sverige!

Du beställer denna i vår butik.

Tillverkas av

Vildsvinsbutiken

Telefon: 0435-46 05 30

Vanåsvägen 2

286 72 Åsljunga

Produkter
Drift & produktion:  Wikinggruppen